Hoofdkantoor

Ons hoofdkantoor is net zo dynamisch als onze operatie, die direct ernaast plaats vind. Samenwerken doen we namelijk met de hele organisatie, met een bottom-up mentaliteit in plaats van top-down.

Multifill als jouw werkgever!
Als middelgroot MKB bedrijf is het binnen onze muren een prachtig circus. Met ongeveer 30 nationaliteiten werken we samen aan kwalitatieve producten. Iedereen is betrokken en behoort tot onze Multifill familie, hierdoor blijven er veel werknemers dan ook lang bij onze organisatie en nieuwe mensen voelen zich bij ons snel thuis. We zijn praktisch ingesteld en loyaal naar elkaar: een goede balans tussen een formele en informele werksfeer is bij ons standaard. Duurzaam ondernemen is een belangrijk aandachtspunt voor ons. Natuurlijk gaat het om resultaten behalen, maar goed werkgeverschap en een moderne bedrijfsvoering is minstens zo belangrijk! Ook bij onze familie horen? We verwelkomen je graag!

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures voor op ons hoofdkantoor.

Wil je open solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@multifill.nl.

Blijf op de hoogte

Heb je interesse in een functie in sales, purchasing, HR of finance. Vul hier je e-mailadres in en je hoort van ons als er een vacature beschikbaar is.    No-nonsens cultuur

    Gymschoenen of hoge hakken? Stropdas of spijkerbroek? Een no-nonsens cultuur waarin vooruitgang hoog in het vaandel staat: dat tekent Multifill, ook achter de schermen. Op kantoor zijn er diverse functies waar ook jij de collega’s en de klant blij kan maken! Of je nu goed bent met cijfers, mensen, verkoop-/inkoopgericht bent of je talent ligt bij de werkvoorbereiding.

    Benieuwd naar onze goede kop koffie? Want die hebben we! Vraag een gesprek aan!