Hoofdkantoor

Functies in sales, purchasing, HR of finance.

Ben jij een hands-on Human Resource Manager en wil je een belangrijke spil zijn in een dynamisch productiebedrijf?

Dan hebben wij, Van Multifill B.V., een plek voor jou als

HR Manager M/V , 40 uur

Wat ga je als HR-Manager doen?
Als HR Manager en MT lid ben je verantwoordelijk voor het totale HR beleid binnen Multifill. Je houdt je bezig met personeelsbeheer, personeelsadvies en organisatieontwikkeling.We zijn een dynamisch MKB bedrijf en voeren een andere manier van werken in.Een ontwikkeling van meer verantwoordelijkheid nemen voor het goed verlopen van het productieproces en daarmee voor een beter resultaat.De medewerker zit aan het roer
en wordt gevraagd, kansen te zien, actief problemen te signaleren en mee te denken aan oplossingen. Jouw taak is de medewerkers en de leidinggevenden in dit verandertraject te begeleiden en te adviseren. Je hebt natuurlijk ook je dagelijkse werkzaamheden zoals werving en selectie,opstellen van contracten, ontwikkeling van het personeelsbestand, begeleiding van ziekteverzuim, ontwikkelen van HR instrumenten en optimaliseren van HR processen.Je geeft leiding aan de salarisadministratie met één HR medewerker en aan twee receptionistes. De HR medewerker doet zowel de salarisadministratie als de personeelsadministratie.Kortom een brede en generalistische functie waarbij je de kans en de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en te groeien.

Wie zijn wij?
Wij zijn een middelgroot MKB bedrijf en een begrip in Mijdrecht en bestaan ruim 30 jaar.Een aantal jaar geleden ontvingen wij de prijs: Onderneming van de Ronde Venen. Er werken 70 medewerkers bij Multifill en daarnaast nog 175 medewerkers in de flexibele poule. We hebben een hecht team van mensen waarvan er veel al heel lang betrokken bij ons zijn. Nieuwe mensen voelen zich snel thuis. We zijn redelijk zakelijk en praktisch ingesteld en loyaal naar elkaar. Duurzaam ondernemen is een belangrijk aandachtspunt voor ons. We vinden goed werkgeverschap en een moderne bedrijfsvoering heel belangrijk.

Waar beschik je over?
Je bent een HR manager die empathisch, analytisch, praktisch en mensgericht is, met oog voor resultaat. Een goede gesprekspartner op strategisch en operationeel niveau. Je beweegt je makkelijk tussen mensen, bent eerlijk en durft dit op een goede manier over te brengen.

En verder:
 Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol.
 Een afgeronde Hbo opleiding richting HR/P&O
 Goede kennis van HR-systemen (BCS)

Wat bieden wij?
 een leuke werkgever, betrokken, sociaal en professioneel.
 Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, investering in ontwikkeling
 Een rol met veel invloed en snel resultaat.
 Leuke sociale activiteiten zoals de vrijdagmiddagborrel, sportactiviteiten

Solliciteren?
Mail je C.V. met motivatiebrief naar (mailadres) t.n.v. R. van Dijk HR Manager Van Multifill B.V.
We kijken uit naar jouw reactie!
Wil je eerst wat meer weten? Neem dan contact op met Rob van Dijk, Tel : 0297 – 283021

Wij hebben er bewust voor gekozen om de werving voor deze functie in eigen beheer uit te voeren. Wij
verzoeken ons dan ook niet te benaderen als u niet zelf de kandidaat wilt worden.

No-nonsens cultuur

Gymschoenen of hoge hakken? Stropdas of spijkerbroek? Stressballen in de hand of door de lucht? Een no-nonsens cultuur, waarin vooruitgang hoog in het vaandel staat; dat tekent Multifill, ook achter de schermen. Op kantoor zijn er diverse functies waar ook jij uiteindelijk de klant en elkaar blij kan maken! Of je nu goed bent met cijfers, mensen, verkoop- of inkoopgericht bent of je talent ligt bij de werkvoorbereiding?

Benieuwd naar onze goede kop koffie? Want die hebben we! Vraag een gesprek aan!

Blijf op de hoogte

Heb je interesse in een functie in sales, purchasing, HR of finance. Vul hier je e-mailadres in en je hoort van ons als er een vacature beschikbaar is.