Hoofdkantoor

Ons hoofdkantoor is net zo dynamisch als onze operatie, die direct ernaast plaats vind. Samenwerken doen we namelijk met de hele organisatie, met een bottom-up mentaliteit in plaats van top-down.

Multifill als jouw werkgever!
Als middelgroot MKB bedrijf is het binnen onze muren een prachtig circus. Met ongeveer 21 nationaliteiten werken we samen aan kwalitatieve producten. Iedereen is betrokken en behoort tot onze Multifill familie, hierdoor blijven er veel werknemers dan ook lang bij onze organisatie en nieuwe mensen voelen zich bij ons snel thuis. We zijn praktisch ingesteld en loyaal naar elkaar: een goede balans tussen een formele en informele werksfeer is bij ons standaard. Duurzaam ondernemen is een belangrijk aandachtspunt voor ons. Natuurlijk gaat het om resultaten behalen, maar goed werkgeverschap en een moderne bedrijfsvoering is minstens zo belangrijk! Ook bij onze familie horen? We verwelkomen je graag!

Onze openstaande vacatures op het hoofdkantoor:

 • Productieplanner (40 uur)

Wil je open solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@multifill.nl.

Productieplanner (40 uur, Mijdrecht)

Weet jij de vertaalslag te maken van de demand planning naar een uitvoerbare productieplanning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over de functie

Als Productieplanner ben je verantwoordelijk voor een optimale afstemming tussen Supply Chain en de Productieafdeling. Onze productielijnen draaien 5 dagen in de week van 06.00 tot 23.00 verdeeld over 5 blokken. Je bent in staat om een duidelijk productieplan te realiseren, gebaseerd op de vraag van onze (nationale en internationale) klanten en de capaciteit van onze productielijnen. Vervolgens vind je het een uitdaging om te zorgen dat binnen een dynamische omgeving een zo optimaal mogelijk productieproces te implementeren. Dit doe je door onder andere rekening te houden met de juiste volgorde van mengen en afvullen van verschillende producten. Daarbij hou je rekening met de chemische complexiteit van werken met vergunning plichtige stoffen. Wij als MKB-bedrijf zijn dol op verbetervoorstellen om onze werkprocessen te optimaliseren of efficiënter te maken. Dit zie jij als mogelijkheid om te blijven ontwikkelen in jouw vakgebied: waar ruimte is om te vallen, maar nog meer ruimte om weer op te staan en door te pakken!

 

Wat ga je doen?

 • Afstemmen van productieplanning met Supply Chain, Technische Dienst, de Productiemanager en de productieafdelingen;
 • Zorgdragen voor een adequate samenwerking tussen de verschillende afdelingen;
 • Opstellen van een 4 weken detailplanning voor de verschillende productielijnen en –teams;
 • Dagelijks bewaken en monitoren van productievoortgang. Signaleren en oplossen van knelpunten;
 • Verbeterplannen aandragen op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie of nieuwe ontwikkelingen;
 • Deelnemen in projectteams om het bedrijfsproces (m.b.t. jouw expertise) te optimaliseren;

 

En wat breng je dan zelf mee?

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als productieplanner;
 • Ervaring met een meerstaps planningsproces;
 • Kennis van ERP-systemen;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat bieden wij?

 • Goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatieven;
 • Ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen per jaar, een dagelijkse reis- en onkostenvergoeding, mogelijkheid voor een leasefiets en een goede pensioenregeling;
 • Leuke activiteiten zoals onze gezellige bedrijfsfeestjes en jaarlijkse BBQ!

Solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je solliciteren stuur dan een mail met daarin je motivatie en cv naar femke.smits@multifill.nl. Binnen drie werkdagen kun je reactie verwachten van HR. De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische selectie, een kennismakingsgesprek en een klikgesprek.

 

Heb je vragen? Dan kun je mailen naar femke.smits@multifill.nl of bellen naar 06-86822732.

Blijf op de hoogte

Heb je interesse in een functie in sales, purchasing, HR of finance. Vul hier je e-mailadres in en je hoort van ons als er een vacature beschikbaar is.  No-nonsens cultuur

  Gymschoenen of hoge hakken? Stropdas of spijkerbroek? Een no-nonsens cultuur waarin vooruitgang hoog in het vaandel staat: dat tekent Multifill, ook achter de schermen. Op kantoor zijn er diverse functies waar ook jij de collega’s en de klant blij kan maken! Of je nu goed bent met cijfers, mensen, verkoop-/inkoopgericht bent of je talent ligt bij de werkvoorbereiding.

  Benieuwd naar onze goede kop koffie? Want die hebben we! Vraag een gesprek aan!