Operatie

Techniek, logistiek en chemie; er is veel te doen in onze
dynamische fabriek!

Multifill als jouw werkgever!
Als middelgroot MKB bedrijf is het binnen onze muren een prachtig circus. We werken met maar liefst 21 nationaliteiten samen aan kwalitatieve producten. Iedereen is betrokken en behoort tot onze Multifill familie, hierdoor blijven er veel werknemers dan ook lang bij onze organisatie en nieuwe mensen voelen zich bij ons snel thuis. We zijn praktisch ingesteld en loyaal naar elkaar: een goede balans tussen een formele en informele werksfeer is bij ons standaard. Duurzaam ondernemen is een belangrijk aandachtspunt voor ons. Natuurlijk gaat het om resultaten behalen, maar goed werkgeverschap en een moderne bedrijfsvoering is minstens zo belangrijk! Ook bij onze familie horen? We verwelkomen je graag!

Openstaande vacatures in de operatie: 

 • Bereider Vloeistoffen/Proces Medewerker (40 uur)
 • Magazijn Medewerker (40 uur, dagdienst)

Wil je open solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatiebrief naar solliciteren@multifill.nl.

Bereider Vloeistoffen (40 uur, Mijdrecht)

Wil jij jouw procesmatige en zorgvuldige kwaliteiten inzetten? Dan ben je bij Multifill aan het juiste adres voor de functie Bereider Vloeistoffen!

 

Over de functie

Eén van de belangrijkste processen binnen onze organisatie: het bereiden van de chemische vloeistoffen. De afdeling Mengerij (binnen Multifill genoemd als team Proces) is verantwoordelijk voor de samenstelling en het mixen van de vloeistoffen volgens de receptuur van de verschillende klanten. Makkelijker gezegd dan gedaan, want het mengen kan niet voor alle vloeistoffen op dezelfde manier. Als Bereider Vloeistoffen ondersteun je het specialistische team Proces bij deze bereidingen van A tot Z. Denk bijvoorbeeld aan het analyseren van de bereidingen, berekeningen maken voor de juiste samenstelling van de grondstoffen en het spoelen van IBC’s, meng- en opslagtanks. Een afwisselende en uitdagende functie waarbij jouw precisie en samenwerking dagelijks van pas komen!

 

Wat ga je doen?

 • Ondersteunen bij bereidingen, zoals het wegen van grondstoffen en mixen van de juiste samenstelling volgens de receptuur van de klant;
 • Ondersteunen bij het uitvoeren van kwaliteitscontroles en analyses op de grondstoffen en bereide vloeistoffen;
 • Spoelen van IBC’s, meng- en opslagtanks en het beoordelen en neutraliseren van spoelwater;
 • Signaleren van afwijkingen op gestelde procedures;
 • In eerste instantie werken in onze dagdienst (08:00-17:00) en bereid om te werken in tweeploegendienst (06:00-15:00/14:00-23:00).

 

En wat moet je dan meenemen?

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Goede beheersing van Nederlandse taal.
 • Ervaring in de chemische industrie is niet vereist, wel een pré;
 • Werkervaring als bereider is niet vereist, leergierigheid en gedrevenheid voor deze functie wel!

 

Wat we bieden?

 • Goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Een gezonde balans tussen onze formele en informele werkomgeving;
 • Mogelijkheden en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen per jaar, een reiskostenvergoeding (€0,21/km), onkostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
 • Leuke activiteiten zoals onze jaarlijkse BBQ en bedrijfsfeestjes!

 

 

Over Multifill

Multifill B.V. is een productiebedrijf gespecialiseerd in het afvullen van desinfectie-, zeep- en schoonmaakproducten. Al ruim 30 jaar zijn wij een begrip in Mijdrecht en omstreken en doen we dagelijks hard ons best om de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten. Er zijn ongeveer 185 mensen werkzaam in dit familiebedrijf waarvan 85 vast en 100 in een flexpoule. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem een kijkje op www.multifill.nl!

 

Solliciteren?

Kom jij ons team versterken? Mail je C.V. (optioneel met motivatiebrief) naar solliciteren@multifill.nl. Je ontvangt binnen 3 werkdagen reactie op jouw sollicitatie. De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische selectie en een kennismakingsgesprek.

 

Wil je eerst wat meer weten? Neem dan contact op met Femke (HR-Manager Multifill B.V.) via 06-86822732 of via femke.smits@multifill.nl.

Dynamische omgeving

In een dynamische omgeving, werken in de techniek, chemie of transport; Multifill brengt alles samen onder één dak. Onze technische dienst verhelpt de storingen, lijnoperators bouwen de lijnen om en draaien het product, proces maakt onze vloeibare afvulgoed en transport zorgt voor de juiste componenten. Kortom; een heel leuk circus om deel vanuit te maken!

We werken in verschillende ploegendiensten:

Dagploeg: 08:15 – 17:15 uur
Ochtendploeg: 06:00 – 15:00 uur
Avondploeg: 15:00 – 23:00 uur

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in indien je een notificatie wilt krijgen als er vacatures beschikbaar zijn.