Operatie

Techniek, logistiek en chemie; er is veel te doen in onze
dynamische fabriek!

Multifill als jouw werkgever!
Als middelgroot MKB bedrijf is het binnen onze muren een prachtig circus. We werken met maar liefst 21 nationaliteiten samen aan kwalitatieve producten. Iedereen is betrokken en behoort tot onze Multifill familie, hierdoor blijven er veel werknemers dan ook lang bij onze organisatie en nieuwe mensen voelen zich bij ons snel thuis. We zijn redelijk zakelijk, praktisch ingesteld en loyaal naar elkaar. Duurzaam ondernemen is een belangrijk aandachtspunt voor ons. Natuurlijk gaat het om resultaten behalen, maar goed werkgeverschap en een moderne bedrijfsvoering is minstens zo belangrijk! Ook bij onze familie horen? Dat snappen we, iedereen wilt namelijk naar onze vrijdagmiddagborrel en ingeschreven worden in een jaloersmakend pensioen!

Openstaande vacatures bij Multifill (Operatie)

 • Chef Logistiek (40 uur)

Wil jij solliciteren? Mail je C.V. met motivatiebrief naar solliciteren@multifill.nl. Wil je eerst wat meer weten? Neem dan contact op met HR.

Vacature Hoofd Magazijn (40 uur, Mijdrecht)

Ben jij klaar voor je volgende stap in het magazijn? Los jij snel logistieke problemen op en coördineer jij de juiste aanvoering naar de juiste productielijnen? Dan staat ons team Magazijn van Multifill B.V. te springen om jou!

Over de functie

Het laden en lossen van onze componenten en eindproducten is één van de belangrijkste taken binnen Multifill B.V., waarvoor ons team Magazijn zich dagelijks 100% inzet. Hiervoor hebben is natuurlijk wel een aanvoerder nodig die de binnenkomende en uitgaande vracht coördineert en ter plekke het team aanstuurt. Als Hoofd Magazijn weet jij precies welke vrachtwagens binnenkomen en waar deze moeten zijn, waar jij de chauffeurs én je team van 12 medewerkers op aanstuurt. Naast onze hoofdlocatie (Fabriek) zijn er nog twee locaties waar het magazijn werkzaam is: het distributiecentrum (DC) en warehouse (WH), beiden binnen een straal van 500 meter van onze hoofdlocatie. Dit is voor jou geen probleem; door jouw flexibiliteit, snelle schakelen en oplossingsgerichtheid weet jij de componenten tijdig aan te leveren bij de productielijnen zodat het productieproces kan blijven voortzetten. Tevens zal je deel uitmaken van verschillende projectteams, waarin je samenwerkt om de werkprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Wat ga je doen?

 • Leiding geven aan het team Magazijn (12 medewerkers);
 • Real-time de vrachtwagens coördineren en de chauffeurs aansturen;
 • Licht administratieve werkzaamheden (verwerken van de pakbonnen e.d.);
 • Teamlid van (in elk geval) de projectteams voor WCM (World Class Manufacturing) en WMS (Warehouse Management Systeem);
 • Werken in de dag-shift van Multifill, van 08:00-17:00.

Wat we bieden?

 • Goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Een gezonde balans van onze formele en informele werkomgeving;
 • Mogelijkheden en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een onkostenvergoeding, reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling.

En wat moet je dan meenemen?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als logistiek/magazijn medewerker, waarvan minimaal 1 jaar in een aansturende functie;
 • Ervaring met ERP-systemen (ERP-systeem ISAH is een pré, evenals ervaring met een WMS systeem);
 • Beheersing van de Nederlandse taal (Engels en Duits zijn een pré);
 • Ervaring met Microsoft Office.

Over Multifill

Multifill B.V. is een productiebedrijf gespecialiseerd in het afvullen van desinfectie-, zeep- en schoonmaakproducten. Al ruim 30 jaar zijn wij een begrip in Mijdrecht en omstreken en doen we dagelijks hard ons best om de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten. Er zijn 220 mensen werkzaam in dit familiebedrijf waarvan 100 vast en 120 in een flexpoule. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem een kijkje op www.multifill.nl!

Solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je solliciteren stuur dan een mail met daarin je motivatie en cv naar hayley.de.zwart@multifill.nl. Binnen drie werkdagen kun je reactie verwachten van HR. De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische selectie, een kennismakingsgesprek, een assessment en een aanbod.

Heb je vragen? Dan kun je mailen naar hayley.de.zwart@multifill.nl of bellen naar 06-57334265.

Dynamische omgeving

In een dynamische omgeving, werken in de techniek, chemie of transport; Multifill brengt alles samen onder één dak. Onze technische dienst verhelpt de storingen, lijnoperators bouwen de lijnen om en draaien het product, proces maakt onze vloeibare afvulgoed en transport zorgt voor de juiste componenten. Kortom; een heel leuk circus om deel vanuit te maken!

We werken in verschillende ploegendiensten:

Dagploeg: 08:15 – 17:15 uur
Ochtendploeg: 06:00 – 15:00 uur
Avondploeg: 15:00 – 23:00 uur

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in indien je een notificatie wilt krijgen als er vacatures beschikbaar zijn.