Operatie

Techniek, logistiek en chemie; er is veel te doen in onze
dynamische fabriek!

Multifill als jouw werkgever!
Als middelgroot MKB bedrijf is het binnen onze muren een prachtig circus. We werken met maar liefst 21 nationaliteiten samen aan kwalitatieve producten. Iedereen is betrokken en behoort tot onze Multifill familie, hierdoor blijven er veel werknemers dan ook lang bij onze organisatie en nieuwe mensen voelen zich bij ons snel thuis. We zijn praktisch ingesteld en loyaal naar elkaar: een goede balans tussen een formele en informele werksfeer is bij ons standaard. Duurzaam ondernemen is een belangrijk aandachtspunt voor ons. Natuurlijk gaat het om resultaten behalen, maar goed werkgeverschap en een moderne bedrijfsvoering is minstens zo belangrijk! Ook bij onze familie horen? We verwelkomen je graag!

Openstaande vacatures in onze operatie: 

 • Industrieel Schoonmaker (40 uur, dagdienst)

Wil je open solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatiebrief naar solliciteren@multifill.nl.

Vacature Industrieel Schoonmaker (40 uur, dagdienst)

Op zoek naar een veelzijdige baan als schoonmaker? Werk je graag in een dynamische (productie)omgeving en steek je graag je handen uit je mouwen? Dan zijn wij van Multifill B.V. op zoek naar jou!

 

Over de functie

Binnen Multifill hanteren wij de GMP-richtlijnen. Het schoonmaken en onderhouden van onze drie fabrieksvloeren zijn zeer belangrijke taken. Als schoonmaakspecialist zorg jij voor het goed en efficiënt afwerken van het hygiëneplan per fabrieksvloer. Ook ondersteun je graag onze Technische Dienst met schoonmaakwerkzaamheden wanneer zij onderhoud gepland hebben op de productielijnen. Periodiek ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van het exterieur, zodat zowel intern als extern Multifill hygiëne uitstraalt.

 

Wat ga je doen?

 • Zorg dragen voor het exterieur (tuinonderhoud, gebouwonderhoud);
 • Ondersteunen van de Technische Dienst bij gepland onderhoud;
 • Zorg dragen voor de hygiënische uitstraling binnen en buiten Multifill;
 • Uitvoeren van hygiëneplan op onze drie fabrieksvloeren;
 • Heb je een idee hoe het hygiëneplan beter kan? Dan horen we dat graag!

 

Wat we bieden?

 • Goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Mogelijkheden en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Een gezonde balans tussen onze formele en informele werkomgeving;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen per jaar, een reis- en onkostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

 

En wat moet je dan meenemen?

 • Beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een goede dosis motivatie en enthousiasme;
 • Een opleiding of ervaring is niet vereist (ervaring met GMP-richtlijnen is een pré);
 • In bezit van hoogwerker-certificaat is een pré.

 

 

Over Multifill

Multifill B.V. is een productiebedrijf gespecialiseerd in het afvullen van desinfectie-, zeep- en schoonmaakproducten. Al ruim 30 jaar zijn wij een begrip in Mijdrecht en omstreken en doen we dagelijks hard ons best om de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten. Er zijn 180 mensen werkzaam in dit familiebedrijf waarvan 80 vast en 100 in een flexpoule. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem een kijkje op www.multifill.nl!

 

Solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je solliciteren stuur dan een mail met daarin je motivatie en cv naar solliciteren@multifill.nl. Binnen drie werkdagen kun je reactie verwachten van HR. De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische selectie, een kennismakingsgesprek en een tweede gesprek.

 

Heb je vragen? Onze HR-Manager Femke spreekt je graag! Mail naar femke.smits@multifill.nl of bel naar 088-2038121.

Dynamische omgeving

In een dynamische omgeving, werken in de techniek, chemie of transport; Multifill brengt alles samen onder één dak. Onze technische dienst verhelpt de storingen, lijnoperators bouwen de lijnen om en draaien het product, proces maakt onze vloeibare afvulgoed en transport zorgt voor de juiste componenten. Kortom; een heel leuk circus om deel vanuit te maken!

We werken in verschillende ploegendiensten:

Dagploeg: 08:15 – 17:15 uur
Ochtendploeg: 06:00 – 15:00 uur
Avondploeg: 15:00 – 23:00 uur

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in indien je een notificatie wilt krijgen als er vacatures beschikbaar zijn.