Wat we doen

Multifill is gespecialiseerd in:
Ontwikkelen, bereiden, afvullen, verpakken en verzenden van non-food vloeistoffen.

Schoonmaak- en persoonlijke
verzorgingsproducten, zoals:

  • Vloer- sanitair- en keukenreinigers
  • Handzepen
  • Badschuim en shampoo
  • Desinfectiegel en handcrèmes

Voor:

  • Retail (Merkeigenaren & Private label)
  • B to B
  • Automotive industrie
  • Agri

Development

Multifill beschikt over de kennis en ervaring om uw recepturen te ontwikkelen en te bereiden. Hierbij worden alle normen aangaande milieu, veiligheid en arbeidsomstandigheden strikt nageleefd. Behalve de ontwikkeling van recepturen, ontwikkelen wij ook uw verpakkingsconcept, dit proberen we altijd binnen ons huidig machinepark te realiseren. Indien uw vraag dusdanig is dan breiden we in overleg ook onze mogelijkheden uit. Multifill levert de kennis en kunde om samen met u tot de meest efficiënte verpakkingsoplossing te komen.

Multifill kan snel en doeltreffend innoveren.

Mixing

De afdeling mixing is ingericht met meerdere bereidingsketels. Hiermee zijn wij in staat om hoeveelheden van 1m3 tot 20m3 per batch te bereiden.

Wij hebben als een van de weinige afvulbedrijven in Nederland de apparatuur in huis om alle mengtechnieken uit te voeren, verwarmen en koelen, premixen, filteren, desinfecteren en homogeniseren. Elke batch wordt conform de bereidingsinstructie geproduceerd, zoals in overleg met de klant is vastgesteld. Het bedrijfslaboratorium van Multifill is volledig ingericht op het analyseren van monsters uit het bereidings- en vulproces. Resultaten worden vastgelegd op een analysecertificaat. Naast de chemische eigenschappen testen wij ook de microbiologische activiteit waar dat nodig is.

Multifill kan ook brandbare vloeistoffen bereiden en afvullen.

Filling

De afdeling Filling bestaat uit 14 afvullijnen. Elke lijn heeft zijn eigen productrange. Er kunnen hoeveelheden gevuld worden vanaf 2ml tot 1000 Liter.

Standaard flessen, pumpsprays, flexibele verpakkingen (pouches), triggerflessen, wc flessen, zeeppomp flessen, doseerflessen, flessen voor pucks, dispensing systemen, dit zijn verpakkingsvoorbeelden die wij al in groten getale doen. Staat uw verpakking hier nog niet bij? Wij gaan elke uitdaging graag aan! De productielijnen variëren afhankelijk van ordergrootte en verpakking van volledig geautomatiseerd tot handmatig voor complexe en specifieke producten, grote en/of kleine aantallen.

Packaging

Met name in de consumentenmarkt wordt de kracht van een product mede bepaald door de verpakking. Multifill speelt hier op in door ook een breed scala aan verpakkingsdiensten aan te bieden.

Denk bijvoorbeeld aan het maken van krimpsetjes, het verpakken in unitdozen, of het verpakken in luxe cadeauverpakkingen. Ook voor deze werkzaamheden kunt u bij Multifill terecht. Met diverse apparatuur en een gezonde dosis creativiteit hebben wij ook voor uw verpakkingswens een oplossing. Door gebruik te maken van een geavanceerd personeelsbeheer systeem heeft Multifill de mogelijkheid om productie snel op te schalen, dat heeft zich al meerdere malen bewezen.

Multifill heeft oog voor uitgekiende samenwerkingsrelaties

Logistics

Multifill heeft snelle levertijden en verzendt gereed producten wereldwijd naar opdrachtgevers of in opdracht, rechtstreeks naar afnemers.

Desgewenst kan ook een voorraad van gereed product aangehouden worden. Door een intensieve samenwerking met gespecialiseerde vervoerders kan Multifill uw product snel en doeltreffend op de door uw gewenste locatie afleveren.

Multifill gebruikt zowel eigen als extern transport.